Hagabergs folkhögskola - Kursdeltagarportalen

hagaberg.org

Classroom-ikon

Info om datorer, skrivare och viktiga appar finns på fliken  IT-stöd

Om du avslutar dina studier på Hagaberg och vill behålla dokument, bilder och annat som du lagrat med ditt Google-konto följ guiden

Instruktioner hur du hämtar dina data

Lunchrestaurangen veckans meny 📄🍴

Andrum i kapellet onsdagar kl. 10.35-10.45

Välkommen till Andrum med musik och ljuständning i kapellet. Som kursdeltagare eller anställd kan du dela med dig av uppmuntrande tankar, en dikt, en låt eller något annat tänkvärt.

Om du vill hålla i ett Andrum, själv eller med en kompis, är det bara att kontakta Anna Thorén, anna.thoren@hagaberg.org, 08-550 910 30, så hittar vi ett lämpligt datum.

 Läs mer om Andrum

Du som avslutar dina studier på Hagaberg

Innan du helt lämnar Hagaberg så behöver du lämna tillbaka lånedator (Allmän kurs) och skåpnyckel (alla). 

Om du inte haft skåp eller lånedator, så kan du bortse från den här informationen.

Återlämning skåpnyckel

Du återlämnar skåpnyckeln och får depositionen återbetald. Om du fortsätter dina studier nästa termin behåller du nyckeln.

Välkommen till skolreceptionen, ingång A, 1 trappa upp. Om det är stängt finns möjlighet att lämna nyckeln i en brevlåda.

Återlämning Chromebook

Du som helt lämnar Hagaberg eller går över från Allmän kurs till någon annan utbildning på skolan lämnar tillbaka din lånade dator med laddare i sitt fodral. 

Välkommen till IT-ansvarig Marcus på expeditionen, ingång B, 1 trappa upp. Det går också bra att lämna till receptionen direkt eller lägga i en låda utanför. Lådan är en stor plastlåda märkt med "Insamling av lånade datorer".

Studentrabatter med Mecenat

Ta del av de många rabatter och erbjudanden som Mecenat erbjuder!


Sociala medier och hemsidan